Łosoś z grillowanymi warzywami

MójDietetyk-14

 

130     g        Łosoś filet

5        g        Olej rzepakowy uniwersalny

70      g        Kasza jęczmienna perłowa

250     g       Warzywa do grillowania – papryka/fasolka/cukinia

Cytryna, natka pietruszki, pieprz ziołowy, sól

 

Łososia gotujemy na parze przez 25 minut, wcześniej doprawiając pieprzem ziołowym oraz ziołami.  Kaszę gotujemy również na parze przez około 30 minut.  Warzywa grillujemy przyprawione solą oraz pieprzem i gotowe 😉

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s