Krupnik na wywarze z włoszczyzny z wołowiną

MójDietetyk-6

 

150     g        Wołowina mięso bez kości (najlepiej gulaszowa)

150     g        Włoszczyzna pokrojona w paski

40      g        Kasza jęczmienna

koperek/ lubczyk/ sól/pieprz

 

Gotować wywar mięsno- warzywny przez około 30 minut. Dodać  kaszę jęczmienną i gotować pod przykryciem  jeszcze ok. 25 min.   Jedna z lepszych dietetycznych zup.

 

 

 

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s